The Gruffalo & Friends attractie komt naar Blackpool

In het Engelse Blackpool zal een nieuwe toeristische trekpleister geopend worden die in het teken staat van de kinderboeken over de Gruffalo. De attractie wordt momenteel door Merlin Entertainments gebouwd en zal vanaf mei te bezoeken zijn.

 

Het The Gruffalo & Friends Clubhouse brengt zes van de meest geliefde verhalen samen om een ​​ongekend indoor speelavontuur te creëren. De investering van £ 2,3 miljoen is 18 maanden in ontwikkeling geweest en maakt deel uit van Merlin’s doel om de allerbeste verhalen en merken tot leven te brengen in hun gezinsvriendelijke attracties.

De nieuwe attractie voegt zich bij de zeven andere attracties van Merlin in Blackpool, waaronder The Blackpool Tower, SEA LIFE Blackpool en Peter Rabbit. De nieuwe attractie zal gelegen zijn naast SEA LIFE Blackpool.

Gruffalo in Chessington World Of Adventures

De eerste Gruffalo attractie opende de groep in 2017 in het pret- en dierenpark Chessington World OF Adventures. Daar werd de iconische darkride Bubble World vervangen door een darkride die in het teken van de boeken staat. In de attractie ga je op reis naar een donker woud, waar je op een magische rivier vaart. Tijdens de rit word je vergezeld door Mouse, die samen met jou de magische wereld van de Gruffalo ontdekt.

 

Bron en foto’s: Merlin Entertainments