Hong Kong Disneyland toont vooruitgang werkzaamheden World of Frozen

In Hong Kong Disneyland wordt volop gewerkt aan een volledig nieuwe themazone , die compleet in het teken van de succesvolle film Frozen komt te staan. De opening hiervan is gepland voor het tweede deel van 2023. Het park deelde al enkele beelden van de werkzaamheden.

 

Aan het einde van dit jaar zullen de bezoekers ondergedompeld worden in de wereld van de film Frozen. Want dan opent namelijk een volledig nieuw Frozen themagebied. In dit gebied zal men twee attracties kunnen vinden.

 

 

Momenteel wordt in dit gebied nog volop gewerkt en het park deelde drone-beelden van de vooruitgang. In het gebied zal de grootste attractie een achtbaan worden. Deze achtbaan is van het type Junior Coaster, gebouwd door Vekoma. Deze zal de naam Wandering Oaken’s Sliding Sleighs krijgen.

 

 

De andere attractie wordt een darkride. Tijdens het ritje in deze attractie zal men een animatronic kunnen bewonderen van Elsa, die het welbekende liedje Let It Go zingt.

 

 

Bron en foto: Hong Kong Disneyland