Heel wat glijbaanonderdelen arriveren bij Aqualibi

In het Belgische Aqualibi wordt volop gewerkt aan een grote uitbreiding van het park. Er komen namelijk meerdere nieuwe glijbanen. Onlangs werden heel wat glijbaanonderdelen geleverd die weldra opgebouwd zullen worden.

 

In december 2023 breidt Aqualibi fors uit. Het waterpark vergoot zo’n 1.000 m² door de bouw van een 25 m hoge toren met een daaraan vier glijbanen die uniek zijn in de Benelux. In enkele van de glijbanen zullen de bezoekers tegen elkaar kunnen racen, een andere heeft dan weer een grote 18 meter hoge halfpipe. Een derde glijbaan bevat een trechter element en de laatste wordt de meest spectaculaire waarbij je bootje opwaarts wordt gelanceerd.

 

Ondertussen werden door de Canadese fabrikant ProSlide Technology al heel wat onderdelen geleverd in het park.

Bron en foto’s: Aqualibi