Freizeit-Land Geiselwind maakt nieuwigheden 2023 bekend

Freizeit-Land Geiselwind is de afgelopen jaren sterk aan het investeren en kondigt ook dit jaar meerdere nieuwigheden aan. Zo komen er meerdere nieuwe attracties in het park en een VR beleving.

 

De nieuwigheden in Freizeit-Land Geiselwind lijken niet te stoppen, want elk jaar opnieuw, sinds het park overgenomen werd, openen er meerdere nieuwigheden. Voor dit jaar maakte het park er al vijf bekend.

 

Isola Magica

De Dino walkthrough attractie T-Rex World zal na 20 jaar volledig vernieuwd en veranderd worden. De attractie krijgt daarom een compleet nieuw verhaal en design. De nieuwe walkthrough wordt Isola Magica. In het nieuwe verhaal ga je op een fantastische ontdekkingsreis door de wereld van de sjamaan Mango. Van zijn talrijke reizen bracht hij verschillende wezens mee, die er te bewonderen zullen zijn.

 

Yullbe Go

Een andere nieuwigheid van Freizeit-Land Geiselwind voor 2023 is Yulbe Go. Hier kun je jezelf onderdompelen in een virtuele wereld en avonturen beleven.

 

Yggdrasil

Yggdrasil wordt een kinderritje, dat als we mogen voortgaan op de concepttekening behoorlijk aangekleed gaat worden. De naam Yggdrasil komt uit de Noorse mythologie en is de naam van een es die de hele kosmos als ruimte belichaamt. De attractie zelf is een soort draaimolen, waarbij de bakjes rond deze as zullen draaien.

 

Mjolnir Saga

Mjolnir Saga wordt een ​​booster van de fabrikant Funtime. De naam Mjolnir is IJslands en betekent in de volksmond hamer van Thor.

 

Nieuwe film in Quadroscope 4D

In de cinema van het park zal vanaf dit seizoen de film Dino Safari getoond worden. Deze film werd geproduceerd Red Star 3D. De film doet denken aan Jurassic Park en neemt je mee op een rondleiding door een dinosauruspark. Uiteraard loopt dat mis en moet je op de vlucht voor een T-Rex.

 

Bronnen: Freizeit-Land Geiselwind, Themepark Central

Foto’s: Freizeit-Land Geiselwind