Fotoalbum: Disney’s Hollywood Studios – februari 2023

Wie Star Wars zegt moet voortaan ook Disney’s Hollywood Studios zeggen! Als grote fan van het Star Wars-franchise keek Themeparkfreak Benjamin reikhalzend uit naar een bezoekje aan dit themapark in het Walt Disney World Resort. Sinds 2019 kunnen bezoekers van dit park hun ogen de kost geven in het themagebied Star Wars : Galaxy’s Edge. Naast talloze winkeltjes die op marktjes lijken op de fictieve planeet Tatooine zijn er twee spectaculaire attracties van Star Wars terug te vinden. In de ene attractie waan je je een piloot van de Millenium Falcon en in de dark ride Star Wars : Rise of The Resistance raak je betrokken in een strijd tussen de First Order en het verzet. Genoeg over Star Wars, want Disney’s Hollywood Studios heeft nog veel meer te bieden. Zo is er ook een uit de kluiten gewassen themagebied van Toy Story en een spectaculaire stuntshow met Indiana Jones in de hoofdrol. Andere iconische attracties van het park die we niet onbenoemd mogen laten zijn The Twilight Zone Tower of Terror, Mickey & Minnie’s Runaway Railway en Rock ‘n’ Roller Coaster Starring Aerosmith.