Thorpe Park wil meerdere attracties voorzien van een single riders wachtrij

Na een positieve test bij de achtbaan SAW – The Ride in 2022, wil het Engelse pretpark Thorpe Park meerdere attracties gaan voorzien van een Single Riders wachtrij. Hiermee volgen ze naar eigen zeggen de andere parken uit de Merlin Entertainments Group.

 

Terwijl de werkzaamheden aan de nieuwe achtbaan van Thorpe Park volop bezig zijn, denkt het park ook het comfort van de bezoekers bij het aanschuiven bij de andere attracties. Zo werd in 2022 als bij wijze van test een Single Riders wachtrij gecreëerd bij de achtbaan SAW – The Ride, welke positief onthaald is.

Een Single Rider wachtrij is bedoeld om de lege plekjes in de achtbaantrein zo goed mogelijk op te vullen, waardoor men een betere capaciteit kan creëren en mensen die het niet erg vinden om naast iemand onbekend te zitten zullen op deze wijze meestal sneller plaats kunnen nemen.

Nu de test positief is afgelopen, wil het park dit soort wachtrijen gaan toevoegen bij andere attracties. Welke dit precies worden, zal het park pas later bekendmaken.

 

Bron en foto: Thorpe Park