Bellewaerde Park deelt beelden vooruitgang enorme werkzaamheden in het park

In Bellewaerde Park is het deze winter een drukte van jewelste. Het park mag dan gesloten zijn, werklieden lopen er af en aan om te werken op een van de meerdere bouwwerven in het park. Er wordt geïnvesteerd in nieuwe horeca, nieuwe attracties en nieuwe dierenverblijven.

 

 

In Bellewaerde Park wordt op meerdere plekken volop gewerkt aan de nieuwigheden van 2023 en 2024. In heel het park zijn momenteel bouwwerven te vinden. Het park investeert namelijk enorm deze winter. Een van de grootste werven is uiteraard die van het cowboydorp, dat samen met de Keverbaan tegen de vlakte ging, hier verschijnt in 2024 een grote nieuwe waterattractie.

Maar ook in 2023 komen er nieuwe attracties naar het park. De eerste is een familievriendelijke flatride van Zamperla. De attractie van het type NebulaZ komt te liggen in het Indiase themagebied en krijgt een capaciteit van 250 personen per uur. Ook de tweede attractie komt uit de stal van Zamperla. Deze attractie van het type Barnyard zal zich bevinden in de Canadese themazone, naast de Screaming Eagle. Tenslotte opent het park nog een gloednieuwe speeltuin, die eveneens in het Indiase themagebied komt te liggen. In totaal investeert Bellewaerde 2,6 miljoen euro in deze nieuwe attracties.

Daar blijft het echter niet bij. Het park knapt namelijk ook de verblijven van de giraffen, leeuwen en tijgers op. Er worden nieuwe loopbruggen gebouwd die bezoekers een nog beter zicht zullen geven op de dieren. Het betreft een investering van 4,65 miljoen euro. Tenslotte wordt ook het bestaande restaurant Carrousel grondig vernieuwd, een investering van 5,5 miljoen euro. Alle nieuwigheden moeten openen in april 2023.

 

Bron en filmpje: Bellewaerde Park