Nieuwe attracties worden opgebouwd in Djurs Sommerland

In het Deense Djurs Sommerland is men bezig met een uitbreiding van het themagebied Dinosaurland. In dit gebied kon je al attracties vinden als de achtbaan T-Rex Family coaster en het rondritje Dino Xpedition. Een ander groot deel van deze zone wordt ingenomen door een speeltuin in de vorm van een opgravingssite. Dit jaar komen daar enkele nieuwe attracties bij, waaronder een Disk’O Coaster.

 

Djurs Somerland investeert 6,7 miljoen euro in een uitbreiding van haar themazone Dinosaurland. Dit gebied opende in 2022 en het zal ook dit jaar enkele nieuwe attracties krijgen. De eerste en meteen de grootste nieuwe attractie wordt SpinOsaurus. Het gaat hier over een Disk’O Coaster, gebouwd door Zamperla. De tweede nieuwe attractie wordt Motorbike Derby, een zogenaamde Sidecar attractie, gebouwd door Technical Park. Tenslotte komt er ook een koffiekopjesmolen in het gebied met de naam Fossilvaskeren.

Onlangs kwamen de onderdelen van de grootste attractie al aan in het park en worden ze opgebouwd.

Bron en foto’s: Djurs Sommerland