Nieuwe achtbaan Walibi Holland volledig opgebouwd

In Walibi Holland wordt momenteel gebouwd aan de nieuwe familiezone Speed Zone – OFF ROAD. In deze zone komt onder andere een achtbaan te staan, waarvan onlangs het laatste deel geplaatst is. Behalve de achtbaan zal nog een tweede familie attractie in de zone komen.

 

Speed Zone – OFF ROAD wordt de nieuwe familiale zone die dit jaar in Walibi Holland geopend zal worden. In deze zone zal als grootste attractie de achtbaan Eat My Dust openen. Deze baan werd geleverd door het Italiaanse bedrijf Zamperla en is van het type Junior Coaster. De baan is 200 meter lang, 11,8 meter hoog en zal een maximale snelheid van 40 km/u behalen. Op enkele foto’s die het park deelde zien we dat deze ondertussen volledig opgebouwd werd.

 

Behalve de achtbaan opent men in de zone ook een attractie van het type Magic Bikes, eveneens geleverd door Zamperla. Alsook komt er een waterspeelplaats met fonteinen en een speeltuig. Tenslotte zal er ook een terras aangelegd worden.

 

Bron en foto’s: Walibi Holland