Toverland bouwt kleuterspeeltuin Little Dragons

Opnieuw heeft Toverland een beleving bekend gemaakt die je binnenkort zal kunnen vinden in Avalon. Het themagebied ondergaat momenteel een grote metamorfose door de komst van 4 nieuwe attracties en 5 nieuwe belevingen. Iedere week tot en met 16 februari maakt het park een nieuwe beleving bekend. Op 9 februari presenteerde het park Little Dragons, een speeltuin voor kleuters.

 

Toverland is momenteel bezig met de bouw van 4 nieuwe attracties in het gebied Avalon. Naast 4 nieuwe attracties komen er ook 5 nieuwe belevingen in het gebied terecht. Eerder maakte het park al bekend dat er een toverklok, een waterspeelplaats en 2 draken terecht komen in Avalon. Op donderdag 9 februari werd duidelijk dat de vierde beleving een speeltuin voor kleuters zal worden. De speeltuin krijgt de naam, Little Dragons, speciaal voor de kleine draakjes tussen 0 en 3 jaar. Little Dragons zal deels overdekt zijn en zal te vinden zijn tussen het restaurant The Flaming Feather en de nieuwe attractie Garden Tour.

 

Het kleuterspeeltuintje zal bijna volledig uit zacht materiaal bestaan. Er zullen allerlei verschillende speelattributen te vinden zijn. Daarvan zal de 1 uitdagender zijn dan de andere, maar alles zal afgestemd zijn op de allerkleinsten. Toverland stelt dat de speeltuin ideaal zal zijn voor kruipende baby’s die op avontuur willen gaan in een veilige omgeving. Uiteraard zal het park ervoor zorgen dat de look en feel volledig past bij de rest van het gebied. Er zal een zacht klimhuisje, klimrots, glijbaantje en verschillende drakeneieren te vinden zijn. Ook kan je er voel- en speelpanelen terugvinden. Uiteraard kan je er ook de nieuwe karakters terugvinden. Dat zijn Juna en Sparky. De ene is een eenhoorn, de ander een draakje. De speeltuin zal een oppervlakte van 40 vierkante meter hebben en zal volledig afgesloten zijn en voorzien zijn van poortjes. Om het extra praktisch te maken heeft Toverland een zithoek voor de ouders voorzien en zijn de toiletten met losse verschoonruimte in de buurt. Voor de iets oudere kinderen verwijst Toverland graag naar Arthur’s Tournament Training. Deze speeltuin was vroeger te vinden op de plek waar Little Dragons komt te liggen. Daarom verhuist de speeltuin voor grotere kinderen naar de overzijde van The Flaming Feather. Voor de herplaatsing wordt de speeltuin nog eens goed onder handen genomen.

 

Bron & foto: Toverland