Restaurant Panorama in de Efteling krijgt groot onderhoud

Het Panorama restaurant in de Efteling zal de komende weken gesloten zijn omdat het restaurant een groot onderhoud krijgt. Naast het onderhoud zal het restaurant ook veranderen van thema, namelijk de wereld van Sindbad. Zo sluit het restaurant beter aan bij de attracties Vogelrok en Sirocco.

 

De Efteling heeft sinds 9 januari het Panorama restaurant gesloten om er een groot onderhoud uit te voeren. Het restaurant opende in 1953, waardoor het restaurant bijna net zo oud is als het park zelf. Naast het restaurant sluit ook het selfservice gedeelte van La Place en de toiletten aan de zijde van het Kleuterhof. Naar verwachting zal het gebouw opnieuw kunnen gebruikt worden in april waar het restaurant onder een nieuwe naam en een nieuw thema. La Place, zal er ook opnieuw zijn intrek nemen met zijn bekende selfservice formule.

 

Het dak van het gebouw krijgt een noodzakelijk technisch onderhoud. Ook de toiletten en de serre konden dringend een onderhoud gebruiken. De gevel zal dan weer van een nieuw likje verf worden voorzien. Het interieur zal volledig veranderd worden en komt het park met een nieuw concept. De Efteling werkt daarvoor samen met Vermaat om zo het thema van de wereld van Sindbad te kunnen uitstralen. Het restaurant zal zo naadloos aansluiten bij attracties Vogelrok en Sirocco.

 

Bron & foto’s: Efteling