Fotoalbums: Foires de Paris – januari 2023

Om het nieuwe jaar meteen goed in te zetten bedachten Themeparkfreaks Tristan en Bob het plan om een dagje naar Parijs te trekken. Na een bezoekje aan Jardin d’Acclimatation en Parc Zoologique de Paris bezochten we nog twee kermissen waarvoor we de Franse hoofdstad moesten doorkruisen.

 

Marché de Noël

De Marché de Noël was een kerstmarkt gecombineerd met heel wat kermisattracties zoals een booster, madhouses een Starflyer en een Big Apple achtbaan. Het was die achtbaan die Tristan graag afvinkte op zijn coasterteller.

 

Jours de Fêtes

Jours de Fêtes werd onze laatste halte van ons dagje in Parijs. Op deze kermis stond de achtbaan La Pomme opgesteld, die Tristan met plezier aanvinkte op zijn coasterteller. Andere attracties waren hier een schommelboot, Music Express, Tiki Party en Techno Power.