Fotoalbum: Walibi Holland Bright Nights – januari 2023

Tijdens de kerstvakantie van 2022-2023 organiseerde Walibi Holland voor het eerst het winterevenement Bright Nights (Rides & Lights). Tijdens dit evenement werd het park helemaal ondergedompeld in kerstsfeer door middel van veel versieringen, verlichting en bijpassende muziek. Ook winterse lekkernijen en extra activiteiten konden niet ontbreken. Zo werden er diverse shows opgevoerd met live zang op een groot podium aan het reuzenrad, maar er was ook veel plaats voor randanimatie. Zo was er bijvoorbeeld ook een kleiner podium waar bezoekers het tegen elkaar konden opnemen om zo snel mogelijk een kerstboom te versieren, maar ook de allerkleinsten konden zich uitleven in Santa’s Workshop om er te kleuren, te knutselen of zelfs een potje lasergame te spelen. We kwamen tijdens de Bright Nights ook te weten dat niet alle elfjes van de kerstman even braaf zijn. Zo zijn er bijvoorbeeld ook de ‘twaalfjes’. Dit zijn ook elfjes, maar ze zijn net iets ondeugender dan hun soortgenoten. Wij trokken alvast onze warme handschoenen aan om er de sfeer op te snuiven en onderstaande foto’s voor jou mee te brengen.