Eerste onride video Mission Ferrari in Ferrari World is een feit

Onlangs opende Mission Ferrari in Ferrari World, deze achtbaan was acht jaar in aanbouw, maar eindelijk kunnen de bezoekers er een ritje op maken. Deze achtbaan bevat heel wat technische speciale effecten waardoor de bouw zo lang duurde.

 

Mission Ferrari is een achtbaan van het type SFX coaster. De SFX coaster is een vernieuwd concept van Dynamic Attractions en combineert een achtbaan met een darkride. Deze baan bevat een drop track, tilt track en twee inversies in haar 541,8 meter lange parcours. Tijdens de rit word je vijfmaal gelanceerd door middel van een LSM-lancering. De topsnelheid van deze nieuwigheid bedraagt 72 km/u.

Op 12 januari 2023 konden de bezoekers van het park een eerste ritje maken. Iets later kunnen we ook zelf al genieten van een onride video van het ritje.

 

Bron en foto: Ferrari World