Attractiepark de Waarbeek krijgt er een achtbaan bij

Het Nederlandse pretpark Attractiepark de Waarbeek zal dit jaar opnieuw een achtbaan openen. In een nieuwe zone, die in het teken zal staan van dinosaurussen, kunnen we vanaf het park weer opent een ritje maken op Raptor Adventure.

 

Attractiepark de Waarbeek investeert in een nieuwe themazone die de naam Dino World draagt. In deze zone zullen heel wat beelden van dinosaurussen te vinden zijn en een vulkaan die kan uitbarsten. In deze zone wordt een rondritje opgenomen, dat volledig voorzien wordt van nieuwe aankleding. Deze zal de naam Dino Express krijgen. Tevens krijgt mascotte Postbode Pelle een nieuwe show in het theater met baby Dino’s, waarmee je op de foto kan gaan.

Maar de grootste nieuwigheid wordt de achtbaan Raptor Adventure. Deze achtbaan werd tweedehands aangekocht en werd gebouw door de SBF Visa Group. De baan lijkt mogelijk afkomstig te zijn van Speelparadijs Pannenkoekenhuis Voorst.

Bron en foto’s: Attractiepark de Waarbeek