Eerste onderdelen nieuwe achtbaan komen toe in Thorpe Park

Thorpe Park, gelegen nabij de Engelse hoofdstad Londen, heeft grootse plannen. Het park wil binnen afzienbare tijd immers de hoogste achtbaan in het Verenigd Koninkrijk openen. Wanneer deze precies zal openen werd nog niet bekendgemaakt, maar de bouwwerken gingen alvast van start.

 

In Thorpe Park is men volop bezig met het ontruimen van het gebied waar de nieuwe achtbaan zal komen te staan. Zo wordt de oude Log Flume na jarenlange stilstand afgebroken en enkele andere gebouwtjes.

Wanneer het park de nieuwe achtbaan zal openen is voorlopig nog niet bekend, maar we weten al wel dat het de hoogste van het Verenigd Koninkrijk zal worden. Onlangs arriveerden de eerste onderdelen voor deze baan, het gaat om onderdelen voor de funderingen.

Ook al heeft het park ook de bouwer van de baan nog niet voorgesteld, toch lijkt het er op dat het zal gaan het Duitse Mack Rides, dit bedrijf gebruikt namelijk dit type van funderingen, dat bij andere bouwers er heel anders uit ziet.

 

Bron en foto: Thorpe Park