Freizeitpark Lochmühle breekt 30 jaar oude Altweibermühle af

Het bescheiden Duitse pretpark Freizeitpark Lochmühle zit deze winter opnieuw niet stil. Men heeft de 30 jaar oude Altweibermühle afgebroken, die je kon terugvinden in het toegangsgebied. Hiermee verdwijnt na dertig jaar deze iconische blikvanger.

 

De Altweibermühle in Freizeitpark Lochmühle moet deze winter baan ruimen voor nieuwe investeringen. Dat liet het park op haar Facebookkanaal weten. Ook een restaurantje dat in hetzelfde stuk van het park gelegen is werd afgebroken.

Het park verteld zelf dat je soms afscheid moet nemen van dingen om nieuwe te creëren, maar houdt voorlopig de lippen nog op elkaar over welke nieuwe investeringen men zal doen. De molen was trouwens een kleine replica van de Altweibermühle in Erlebnispark Tripsdrill.

Bron en foto’s: Freizeitpark Lochmühle