Freizeitpark Lochmühle vervangt oude Butterfly attracties door nieuwe exemplaren

Het Duitse pretpark Freizeitpark Lochmühle is een eerder bescheiden park met een kleine achtbaan en twee Butterfly attracties in de aanbieding voor de credithunters. Dit jaar verving het park haar twee oude Butterfly attracties door nieuwe exemplaren.

 

Freizeitpark Lochmühle bouwde voor dit jaar een nieuwe toegang, waarbij er meer plaats kwam voor de wachtende bezoekers. Bij de nieuwe toegang horen een nieuw informatiepunt, een nieuw gebouw waar je kaartjes kan kopen en een vernieuwd sanitair blok. Voor volgend jaar staat er ook nog een nieuw restaurant op de planning in het inkomgebied.

 

Alsof dat niet genoeg is, investeerde het park ook in twee nieuwe attracties. Deze twee Butterfly attracties, gebouwd door Sunkid, vervangen de oude exemplaren. De nieuwe exemplaren kregen de naam Adlerflug. Ook het bakje waar je in zit kreeg een leuk thema.

De twee attracties hebben een hoogte van 7,5 meter en een baanlengte van 25 meter. Het karretje wordt omhoog getrokken met een kabel. Eens boven wordt het gelost en rijdt het heen en weer aan een maximale snelheid van 33 km/u.

 

Bron en foto: Freizeitpark Lochmühle