Chessington World of Adventures heeft plannen om indoor waterpark te openen

Het dier- en pretpark Chessington World of Adventures heeft haar plannen bekendgemaakt om een waterpark te openen. Deze plannen bevatten concepttekeningen waarop te zien is dat het park een jungle uitstraling moet krijgen.

 

Vorige maand diende het park een bouwaanvraag in om het waterpark te mogen bouwen, uiteraard is het afwachten of deze volledig goedgekeurd raken, want ook de buurtbewoners kunnen hiertegen bezwaar aantekenen.

Het waterpark zal een nieuwe uitbreiding worden van het Safari Hotel. De huidige congresruimte zal in de plannen verbouwd worden en wordt voorzien van kleedkamers en toiletten. In totaal zouden de bouwkosten zo’n 30 miljoen Britse ponden (zo’n 34,7 miljoen euro) bedragen.

In het park zouden de bezoekers meegenomen worden op een reis doorheen de jungle. Er zullen attracties komen als themabaden, glijbanen, een golfslagbad en een lazy river.

Het buitengedeelte van het waterpark zal grenzen aan een Savanne waar dieren te zien zijn als zebra’s, giraffen, struisvogels en andere.

 

Bron: Parkerlebnis

Foto’s: Chessington World of Adventures