Warner Bros. World Abu Dhabi krijgt Harry Potter themagebied

Warner Bros. Movie World Abu Dhabi, een overdekt pretpark in Abu Dhabi, zal in de toekomst een Harry Potter gebied openen, dat maakte het park onlangs bekend. Het volledige gebied zal dan ook in het teken staan van de meer dan bekende films.

 

Warner Bros. Movie World Abu Dhabi opende in 2018 en had in totaal al zes themazones die in het teken staan van bekende filmpersonages. Zo heb je het Warner Bros. Plaza gebied dat een Hollywood jasje heeft, Bedrock dat in het teken staat van de Flinstones, Dynamite Gulch waar de hoofdpersonages onder andere Wile E. Coyote, Yosemite Sam en de Jetsons zijn. Bugs Bunny, Scooby-Doo en andere cartoon figuren ontmoet je dan weer in Cartoon Junction. Voor Batman en Superman moet je dan weer in Gotham City en Metropolis zijn.

Nu komt er dus een zevende themagebied bij. Het Harry Potter gebied zal uiteraard in het teken staan van de bekende tovenaar en zijn vrienden. Een openingsdatum of attractielijst zal het park op een later tijdstip bekendmaken.

 

Bron en foto: Warner Bros. World Abu Dhabi