Treintje achtbaan Bone Shaker voorgesteld voor nieuw Mattel pretpark

In Glendale in het Amerikaanse Arizona wordt het Crystal Lagoons Island Resort gebouwd. Dit resort zal bestaan uit een waterpark, boetieks, hotels en restaurants en waar dit artikel om draait ook een pretpark. Dit park komt in het teken te staan van het Mattel speelgoed zoals Hot Wheels en Thomas de Locomotief.

 

Tijdens de IAAPA beurs werd door Chance Rides het treintje voorgesteld dat bedoeld is om op de Bone Shaker achtbaan te plaatsen die zal verschijnen in het allereerste Mattel pretpark ter wereld. Dit park en het resort waarin het komt te liggen, namelijk Crystal Lagoons Island Resort, zouden volgens de originele plannen openen aan het einde van 2022, maar daar lijkt een grote vertraging op te zitten. De vooropgestelde datum ligt nu ergens in 2023. Of dit gehaald wordt is natuurlijk de vraag.

Toch werd alvast het treintje gebouwd dat op de achtbaan van het park zal komen. Over deze achtbaan zijn  voorlopig niet veel statistieken bekendgemaakt. We weten enkel dat ze gebouwd wordt door het Amerikaanse bedrijf Chance Rides en het krijgt een Hot Wheels thema. De trein ziet er uit als een opgevoerde Hot Rod wagen.

Bron: RCDB, Chance Rides

Foto’s: Coaster Nation