Legoland Deutschland maakt extra attractie bekend voor nieuw themagebied Mythica

In 2023 wordt in LEGOLAND Deutschland de nieuwe achtbaan Mythica Coaster geopend. Deze baan wordt de grote blikvanger van het nieuwe themagebied LEGO Mythica, dat meteen de duurste uitbreiding is van het park. Maar dit wordt niet de enige attractie in het gebied.

 

Momenteel wordt hard gewerkt aan het nieuwe themagebied Mythica in Legoland Deutschland. De Wing Coaster staat ondertussen al voor een groot deel overeind, maar ook een tweede attractie dook op. De Fire & Ice Tower, zoals de attractie zal heten, bestaat uit twee vrijevaltorentjes van Zierer. De rit zelf moet het herrijzen van een Feniks uit de as voorstellen.

 

Mythica Coaster

Mythica Coaster wordt een achtbaan van 17 meter hoog en 450 meter lang, en er zal een topsnelheid bereikt worden van 54 km/u. Tijdens de rit ga je doorheen twee inversies, welke inversies dit wordt zullen we later moeten ontdekken.

 

Winteropening

Wat nog meer nieuw wordt in 2023 is een winteropening voor het park. Tijdens dit evenement wordt het park omgetoverd tot een winters landschap. Fonkelende lichtdecoraties verlichten zorgen voor een heel andere sfeer in het park en vakantiepark.

 

Bron en foto’s: Legoland Deutschland