Adventure Island opent nieuw reuzenrad

Het Engelse pierpark Adventure Island opende een gloednieuw reuzenrad. Een ietwat vreemde keuze misschien aangezien het park al een kleiner exemplaar heeft staan. Jammer genoeg nam men hiervoor wel afscheid van een klassieke attractie.

 

In het Engelse pretpark Adventure Island opende het nieuwe reuzenrad City Wheel. Dit reuzenrad is het tweede exemplaar van het park, want al jaren draait in het park Big Wheel haar rondjes. City Wheel zal naar verluidt niet de enige nieuwigheid zijn die het park zal aanbieden, want er staat ook nog een vrijevaltoren op de planning.

Om het nieuwe reuzenrad te plaatsen werd afscheid genomen van de klassieke botsauto’s Dodgems. Deze attractie verliet namelijk het park na 40 jaar dienst.

Verder zouden ook enkele andere attracties binnen het park verplaatst worden voor toekomstige plannen, maar daarover zal het park later meer bekendmaken.

 

Bron en foto’s: Adventure Island