Movie Park Germany neemt afscheid van stuntshow Crazy Cops New York

Stuntshow Crazy Cops New York zal in 2023 niet terugkeren naar Movie Park Germany, een nieuwtje waarover al meerdere geruchten de ronde gingen, maar nu ook officieel bevestigd werd door het park. Eind oktober zullen de laatste voorstellingen van deze show plaatsvinden.

 

Op 31 oktober 2022 wordt de allerlaatste voorstelling van de stuntshow Crazy Cops New York – Das Chamäleon vertoond in Movie Park Germany. Tijdens de wintersluiting van het park zal daarna begonnen worden met de afbraak van de set, waarin deze plaatsvond. Tegen volgend seizoen moet daar namelijk een volledig nieuwe set te zien zijn. Het park deelde onlangs al een enquête met haar bezoekers. In deze enquête werden vier mogelijke ontwerpen voorgesteld waaronder een Hollywood thema en China Town thema. Het is nog niet bekend welke nu precies de nieuwe wordt.

Er zal volgend jaar opnieuw beroep gedaan worden op Het Italiaanse Folco-team, dat al enkele jaren de show verzorgd. Tijdens de periode dat de show niet loopt zal het team een volledig nieuw scenario instuderen en mogelijk nieuwe stunts.

Bronnen: Parkerlebnis, World of Parks TV