Foto’s UK trip: Nottingham Goose Fair – oktober 2022

Begin oktober trokken Teamparkfreaks Laura, Lennert en Jonathan voor de tweede maal in 2022 naar het Verenigd Koninkrijk om nog enkele onbekendere parkjes te bezoeken. Maar ook enkele grote kermissen stonden op de planning. Ze brachten natuurlijk ook foto’s mee van dit driedaags avontuur.

 

De Nottingham Goose Fair is een van de grootste kermissen in het Verenigd Koninkrijk en vindt traditioneel plaats eind september begin oktober. Dit jaar was dat van 30 september tot en met 9 oktober, dubbel zo lang dan normaal doordat de vorige twee edities niet hadden kunnen doorgaan vanwege de coronacrisis. De Hull Fair start iets later, maar in sommige jaren overlappen ze 1 gemeenschappelijk weekend en is dit dus een ideale combinatie voor kermisfanaten.

Dit jaar stonden er 6 rollercoasters waarvan 2 draaiende wilde muizen, 2 Runaway Train coasters, een Dragon Coaster en een Go-Gator. Een aantal dubbele zaken op dergelijke grote kermissen is in de UK compleet normaal. Hier stonden bijvoorbeeld 2 reuzenraden vlak naast elkaar opgesteld en er staan gemakkelijk 10 Waltzers en Twisters opgesteld. Maar ook heel wat grote thrillrides en familieattracties waren hier terug te vinden.