Bayern-Park maakt fans warm voor nieuwe achtbaan in 2023

Het Duitse pretpark Bayern-Park begint op haar sociale mediakanalen haar fans warm te maken voor een gloednieuwe achtbaan die volgend jaar geopend zal worden. Voorlopig blijft men nog vaag over het type en de fabrikant, maar er werd al een eerste schets gedeeld van de baan.

 

Bayern-Park kondigde onlangs aan afscheid te nemen van haar rodelbaan en vertelde meteen ook dat er een nieuwe attractie op komst was. Ondertussen begint men de eerste teasers los te laten op de sociale mediakanalen. Heel veel informatie wordt daarbij nog niet gegeven, maar we weten al dat het een familiale baan wordt.

 

 

Op deze schets zien we alvast een stukje track en het stationsgebouw. Wat meteen ook opvalt, is dat er een switch track te zien is wat er op kan duiden dat het een soort shuttle-coaster wordt, maar dit is voorlopig nog niet volledig duidelijk.

Behalve aan de nieuwe achtbaan, wordt in het park ook gewerkt aan een volledig nieuwe ingang. Volgend jaar wordt dus een jaar waarbij de bezoekers aan het park heel wat kunnen gaan ontdekken.

 

Bron en foto: Bayern-Park