Walygator Grand-Est laat weer monsters los tijdens Halloween

Van 15 oktober tot 6 november staat het Franse pretpark Walygator Grand-Est weer in het teken van Halloween. Op de openingsdagen van het park kan je genieten van het nodige griezelplezier. Er zullen tijdens deze periode twee nocturnes plaatsvinden, waarbij het park geopend blijft na zonsondergang.

 

In Walygator Grand-Est zullen zombies en andere enge wezens de bezoekers weer de stuipen op het lijf jagen. Het park organiseert ook dit jaar weer een Halloweenevenement met twee nocturnes. Deze vallen op 22 en 31 oktober. Op 22 oktober zal het park geopend zijn van 11u tot 20u30 en op 31 oktober kan je griezelen tot 22u.

Tijdens Halloween trekt dagelijks een parade vol acrobaten, magiërs en enge wezens door het park. Wie echt wil griezelen, kan een bezoek brengen aan het spookhuis. Het park vertelt dat je echt wel dapper genoeg moet zijn om dit te overleven. Een minimumleeftijd van 16 is vereist.

 

Bron en foto: Walygator Grand-Est