Ook in Belantis komt het Halloween evenement er weer aan

Ook bij Belantis zorgt de komst van de herfst dat het griezeligste seizoen van het jaar begint. Van 3 tot 31 oktober is het park volledig getooid in Halloweenversiering. Belantis Halloween 2022 vindt plaats op elke zaterdag in oktober en op 30 en 31 oktober 2022. Dit jaar gaan de vijf horrorattracties om 11 uur open met een pauze van 1,5 uur gedurende de dag. Vanaf 16 uur trekken enge wezens door het park.

 

Belantis opent tijdens haar Halloween evenement dit jaar vijf exclusieve Halloween attracties. Niet alleen oudere bezoekers kunnen deze Halloween attracties ervaren, ook gezinnen komen aan hun trekken, want het park biedt twee spookachtige doolhoven voor de jongere gasten.

Naast de talrijke Halloween attracties is de Belantis op de evenementendagen tot 20u00 geopend. Als de duisternis het park heeft omhuld, verlichten talloze lichten het park en omhullen het in een prachtige sfeer. Belantis Halloween 2022 vindt plaats op elke zaterdag in oktober en op 30 en 31 oktober 2022.

 

Familievriendelijk Halloween

Fantastische Wesen

Bij dit spookhuis zijn kinderen vanaf 4 jaar al welkom. De draak Fugomil heeft kinderen gekregen die beschermd worden door mythische wezens.

 

Düsterer Märchenwald

De redders van het sprookjesbos, de kinderen, krijgen een kristallen splinter van de gelaarsde kat, die ze ongeschonden naar de goochelaar moeten brengen zonder het pad te verlaten. Kinderen kunnen dit avontuur aangaan vanaf 6 jaar.

 

Horror Halloween

Grabkammer des Grauens

Tijdens opgravingen wordt een onontdekt graf gevonden. De niets vermoedende mensen die de tempel bezoeken weten niet dat er een vloek hangt.

 

Fluch des Imhotep

In de jaren dertig ontdekten wetenschappers een inscriptie van de bouwer Imhotep in de piramide die de meest verschrikkelijke van alle Egyptische vloeken oproept…

 

Irrgarten des Schreckens

Een voorheen onbekende vorm van de pest heeft het gebied onder het kasteel aangetast. De getroffenen worden wezens die nauwelijks menselijk meer zijn. Wie hier durft te komen, moet rekening houden met het ergste…

 

Bron en foto: Belantis