De horror slaat weer toe tijdens Traumatica in Europa-Park

De rivaliserende bendes van Traumatica zullen dit jaar vervagen worden door nieuwe personages. Een Zigeuner volkje neemt nu zijn intrek op het terrein, deze zullen nog gruwelijker zijn. Van 28 september tot 12 november 2022 kan je weer de horror beleven en dit in vijf nieuwe spookhuizen.

 

Van 28 september tot 12 november 2022 gaat Traumatica weer door op een terrein vlak naast Europa-Park. Tijdens dit Horror-event zal je oog in oog komen te staan met reizende zigeuners, die neerstreken op het terrein en er vijf horrorhuizen openden.

 

Horror huizen

Wax Museum

Hier zal je oude en nieuwe personages ontdekken, die voor de eeuwigheid bewaard worden als wassenbeelden. Overal schuilen gruwelijke grimassen, je zult hier moeten rekenen op je instinct, anders zou de waarheid die achter de maskers schuilt aan het licht kunnen komen.

 

Tarot House

Wat brengt de toekomst? Regenbogen en suikerspin of gitzwarte katten die van links de straat oversteken? Iedereen die dit huis betreedt, kijkt zijn lot in de ogen en ervaart meedogenloos welk geluk of ongeluk hem te wachten staat.

 

Skin Deep

Hier ontdek je dat schoonheid oppervlakkig is, je aanschouwt een collectie aan lichaamsdelen, die mogelijk aangevuld wordt met die van jou.

 

Grim’s Funhouse

De clowns zijn terug en met hun rode neuzen en rood haar halen ze weer grimmige grappen uit. Grim en zijn gekke vrienden garanderen dat als je het overleeft, je bezoek aan hun funhouse nooit zal worden vergeten.

 

Petting Zoo

Welkom bij de Traumatica Kinderboerderij! Zijn ze niet schattig, de kleine witte konijntjes, grappige geiten en koppige ezels? De vriendelijke dierenverzorgers begroeten je enthousiast, maar opgelet, mogelijk ben jij wel de hoofdattractie op deze boerderij…

 

Wat valt er nog meer te beleven?

De spectaculaire show The Traumatica Circus: DYSTOPIA vindt elke avond plaats om 21u en 22u30.

Vampire’s Club is elke vrijdag, zaterdag en 31 oktober geopend.

Ook het draaiende huis Fluch der Kassandra is geopend tijdens deze avonden.

 

Praktisch

Traumatica vindt elke vrijdag tot zondag plaats (behalve 2 en 29 oktober) van 30 september tot 12 november 2022, evenals op 31 oktober en 3 november. De preview is op 28 september. Kaarten zijn in de voorverkoop verkrijgbaar.

De horrorhuizen zijn geopend van 19.30u tot 23u.

De toegang is toegelaten aan bezoekers ouder dan 16 jaar.

Het wordt aangeraden tickets op voorhand te kopen, dat kan op de site van het evenement.

 

Bron en foto: Traumatica