Zwarte Panters aangekomen in Mondo Verde

In het Nederlandse Mondo Verde zijn onlangs twee zwarte panters aangekomen. Het gaat om een mannetje en een vrouwtje. De dieren zijn te vinden in het deel ‘Dierenplaza’, net naast het verblijf van de Sri Lankaanse Panters.

 

Het Nederlandse park Mondo Verde heeft onlangs 2 zwarte panters erbij gekregen in het park. Het park dat dieren, attracties en wereldtuinen aanbiedt, breidt hiermee het dierenaanbod in het park uit. De 2 zwarte panters mochten op 12 maart voor het eerst hun buitenverblijf verkennen. De dieren zijn nu aan het wennen aan hun nieuwe omgeving desondanks stellen ze het toch heel goed aldus het park. Wie de 2 zwarte panters wil zien kan deze vinden in het deel Dierenplaza. Het verblijf ligt er net naast het verblijf van de Sri Lankaanse Panters. Het park vraagt om dieren in alle rust en kalmte te bekijken.

Bron & foto: Mondo Verde Landgraaf