SBF Visa stelt nieuwe thrillride Evolux voor

Met Evolux presenteert het Italiaanse bedrijf SBF Visa een nieuwe thrillride. De attractie neemt een beperkte oppervlakte in beslag, maar biedt nog wel een stevige rit aan. De attractie is niet alleen indrukwekkend voor de inzittenden, maar ook voor de toeschouwers.

 

Met de nieuwe Evolux komt SBF Visa naar buiten met een thrillride die voor meerdere parken een mogelijke aanvulling kan zijn. Dankzij een beperkte oppervlakte van 11 meter op 11 meter kan deze een plekje krijgen in zowel kleine als grote pretparken, maar ook in bijvoorbeeld indoorparken.

 

Passagiers zitten in een cirkel die naar buiten gericht is. Wanneer de rit start gaat deze aan het draaien, terwijl ook de hoofdarm begint te draaien. Deze hoofdarm staat in een hoek van 45 graden, waardoor je tot een hoogte getild wordt van 9 meter.

 

Bron en foto: SBF Visa