Skyline Park maakt nieuwe attracties officieel bekend

Het Duitse Skyline Park had al verteld twee achtbanen en een derde nieuwe attractie te openen, maar de details bleven nog uit. Ondertussen heeft het park bekendgemaakt welke deze precies zullen worden en hoe ze zullen heten.

 

Het Duitse Skyline Park investeert dit jaar weer sterk. Maar toch was er ook een afscheid te melden in het park, zo werd de Bobkarth attractie afgebroken. Op deze locatie zullen we de eerste nieuwe achtbaan kunnen vinden. Deze achtbaan krijgt de naam Flotter Otto. Ze wordt geleverd door SBF Visa en is van het type Double Coaster.

De andere twee nieuwigheden zullen eveneens gebouwd worden door SBF Visa. Het gaat hier om een attractie van het type Tower Planes. Hierbij neem je per twee plaats in een vliegtuigje dat koprollen maakt terwijl de centrale as ronddraait en je omhoog gaat. 

Deze krijgt de naam Looping Alois. Looping Alois zal te vinden zijn op de plek waar voorheen een Booster attractie stond, welke dan weer verhuisde naar het plekje waar een tijdelijk vrijevaltoren stond.

 

De derde nieuwigheid wordt meteen ook de grootste. Als tweede nieuwe achtbaan opent het park namelijk Berg- und Tal Hetz. Een nieuw type achtbaan gebouwd door SBF Visa. Deze achtbaan heeft een gelanceerde bandenlift en heel wat airtimemomenten.

Bron en foto’s: Skyline Park