Looping Groep neemt grootste waterpark van Kroatië over

De Looping Groep, die onder andere parken bezit als Avonturenpark Hellendoorn, Fort Fun en La Mer De Sable, neemt het Kroatische waterpark Aquapark Istralandia over. Dit aquapark trekt jaarlijks meer dan 180.000 bezoekers.

 

De Looping Groep heeft het grootste waterpark van Kroatië in handen gekregen. Aquapark Istralandia, een park dat jaarlijks ongeveer 180.000 bezoekers mag ontvangen, werd geopend in 2014. Het park is gelegen aan de Adriatische Zee in de regio Istrië. In het park kan je 6 zwembaden en 17 waterglijbanen op een oppervlakte van meer dan 8 hectare ontdekken.

De familie Kovačić, die Aquapark Istralandia heeft gebouwd en beheerd sinds het in 2014 voor het publiek werd geopend, zullen aan het stuur blijven van het park. Hierbij zullen Paolo en Mauro Kovačić hun rol als directeuren behouden.

Aquapark Istralandia is het zeventiende park van de Looping Groep en het is het eerste park dat in handen is van hen op Kroatische bodem. Hiermee mikt de groep voor al haar parken samen op 5,7 miljoen bezoekers per jaar.

 

Bron en foto: Looping Groep, Aquapark Istralandia