Komt er een nieuwe achtbaan in Busch Gardens Williamsburg?

Het Amerikaanse pretpark Busch Gardens Williamsburg zou in 2023 een nieuwe achtbaan openen als we een fansite van het park mogen geloven. De achtbaan zou volgens hen een indoor achtbaan worden die zou worden gebouwd in het oude gebouw van de gesloten darkride The Curse of DarKastle.

 

Volgens een fansite van Busch Gardens Williamsburg zou het Amerikaanse pretpark in 2023 een nieuwe achtbaan openen. Deze achtbaan zal overdekt zijn want hij zou worden gebouwd in het gebouw van de in 2018 gesloten darkride The Curse of DarKastle. De achtbaan zou een Family Launch Coaster worden gebouwd door Intamin. Voorbeelden hiervan zijn Movie Park Studio Tour (Movie Park Germany) en Yukon Quad (Le Pal). De laatste decorstukken van The Curse of DarKastle zouden gebruikt worden voor deze nieuwe achtbaan. De achtbaan zou 2 lanceringen bevatten en zou tweemaal het parcours afleggen. Er is een mogelijkheid dat de trein er 1 met quads of moto’s zal zijn. Het is wel nog wachten op een officiële bevestiging van het park zelf.

 

Busch Gardens Williamsburg heeft dit jaar al een nieuwe achtbaan geopend, Pantheon genaamd. Ook deze achtbaan komt uit de stal van Intamin.

 

Bron en foto’s: bgwfans.com