Lucky Star Park in Cyprus ligt er verlaten bij

Lucky Star Park, 1 van de grootste pretparken in Cyprus, ligt er momenteel verlaten bij. Dat valt te zien op een filmpje op YouTube. Zo vangen we ook een glimp op van een nieuwe kinderachtbaan die vorig jaar opgebouwd werd.

 

In Cyprus ligt momenteel 1 van de grootste pretparken van het land er verlaten bij. Het park is kwestie is Lucky Star Park en ligt in de stad Aradippou. Dat het park er verlaten bij ligt, is te zien op een YouTube video. Enkele Urban Explorers kwamen het pretpark toevallig tegen op weg naar de luchthaven waarop ze besloten er eens een kijkje te gaan nemen. De YouTubers passeren er allerlei draaimolens en andere attracties zoals een funhouse en botsauto’s. Ook zien we er een Big Apple Coaster die duidelijk nog nieuw is.

In 2019 sloot het park zijn deuren vlak voor een grondige renovatie. Zo zou het volledige park aangepakt worden en zou de oppervlakte van het park verdubbelen. De achtbaan Blizzard werd op een andere locatie in het park geplaatst en vorig jaar werd er op de oude van plek van de Blizzard de Big Apple Coaster gebouwd. Het park heeft daarnaast ook een heleboel attracties opgekocht. Het filmpje kan je alvast hieronder bekijken.

 

 

Bron: exploring the Unbeaten Path (YouTube) + TPF

Foto: Lucky Star Park