Fantasiana opent in 2022 een Wild Swing attractie van ART Engineering

Fantasiana in Oostenrijk opent dit seizoen een nieuwe schommelattractie van ART Engineering. Deze attractie vervangt de oude schommelboot die terug te vinden was bij het meer van het park. Een soortgelijke attractie wordt momenteel ook gebouwd in Potts Park.

 

De Wild Swing is een nieuwe ontwikkeling van ART Engineering. Het gaat om een soort grote schommel die een beetje lijkt op een topspin, maar dan met een bakje dat heen en weer kan zwieren, zoals een schommel doet. Bezoekers zullen dus niet overkop gaan.

Deze nieuwigheid biedt plaats aan 16 personen, die op rijen van acht rug aan rug zullen zitten. De stoelen zijn bevestigd aan twee armen die 360° kunnen ronddraaien, waardoor het bakje gaat schommelen. De draaihoogte zal 12 meter worden.

De opening van deze attractie staat gepland voor deze zomer.

 

Bron en foto: Fantasiana, ART Engineering, Themeparkcentral