CoasterKart attractie Lost World geopend in Tier- und Freizeitpark Thüle

Onlangs opende in het Duitse Tier- und Freizeitpark Thüle de gloednieuwe CoasterKart attractie Lost World. Dit is een nieuw type attractie gebouwd door Wiegand, waarbij je zelf een karretje doet voortbewegen over een rail.

 

Tier- und Freizeitpark Thüle opende de tweede CoasterKart attractie van Europa, maar heeft met Lost World de enige nog werkende attractie van dit type in huis. Het Engelse Zip World Tower opende in 2021 een van de eerste attracties van dit type maar deze blijft gesloten dit jaar. De reden hiervan is momenteel niet duidelijk. En zo heeft het Duitse Tier- und Freizeitpark Thüle een unieke attractie voor Europa in huis.

Lost World werd geopend op 15 april, maar kampte de eerste dagen nog met technische probleempjes, waaraan gewerkt wordt. Zo kan je zien in de eerste onride video dat de snelheid nog beperkt is en men nog niet zelf gas kan geven. Deze problemen zouden de komende tijd volledig opgelost moeten worden.

 

 

Bron en foto: Tier- und Freizeitpark Thüle