Bouw CoasterKart in Tier- und Freitzeitpark Thüle gaat laatste fase in

Dit jaar opent Tier- und Freitzeitpark Thüle een CoasterKart van Wiegand. De attractie komt er ter vervanging van de elektrische Bobkart die vorig seizoen onverwacht het park verliet. Met de plaatsing van de wagentjes legt het park de laatste hand aan de nieuwe attractie.

 

De CoasterKart is een nieuw type attractie dat in 2020 door de Duitse attractiebouwer Wiegand werd gepresenteerd. Het Britse avonturenpark Zip World Tower, gelegen in Wales, zou de primeur gekregen hebben met haar Tower Coaster, maar door coronaomstandigheden opende het exemplaar in het Amerikaanse Rowdy Bear Ridge Adventure Park eerder.

Een derde exemplaar, namelijk dat van Tier- und Freitzeitpark Thüle, is nu bijna klaar voor opening. Op beelden die het park deelde is te zien dat de baan klaar is en dat de karretjes op de track worden gezet. Het nieuwe gebied heet voortaan “Lost World”. Een exacte openingsdatum maakt het park echter nog niet bekend.