Nieuw evenement in Walibi Holland staat in het teken van games

Walibi Holland organiseert van vrijdag 13 mei tot en met zondag 15 mei het evenement Walibi Play. Deze gebeurtenis brengt enkele populaire games naar het park zoals Fortnite, Fifa en Minecraft. Bezoekers kunnen die dagen bekende game- en YouTube-helden ontmoeten en zullen het tegen pro’s kunnen opnemen in gamebattles.

 

Op vrijdag 13 mei organiseert Walibi Holland een gloednieuw 3-daags evenement waarin gamen centraal staat. Allerlei bekende games zullen van 13 tot en met 15 mei hun weg vinden naar het park. Bezoekers zullen dan bekende game- en YouTube-figuren kunnen ontmoeten. Natuurlijk zal je op dit evenement ook zelf kunnen gamen en het opnemen tegen pro’s in enkele legendarische gamebattles. In het park zullen de bezoekers ook enkele podia tegenkomen waar er natuurlijk ook wat te beleven valt.

Dit evenement is een samenwerking tussen Walibi Holland en META. META is de grootste gaming en e-sports agency in de Benelux. Zij zijn onder andere bekend van de gamebeurs GameForce.

 

Bron & foto’s: Walibi Holland