Potts Park opent unieke attractie Klippenschleuder in 2022

Het Duitse pretpark Potts Park zal dit jaar een unieke attractie openen. De attractie krijgt de naam Klippenschleuder en wordt de eerste in haar soort. Ze zal gebouwd worden door het bedrijf ART Engineering.

 

Potts Park kondigt met Klippenschleuder een grote nieuwe attractie aan voor dit jaar. Het gaat om een soort grote schommel die een beetje lijkt op een topspin, maar dan met een bakje dat heen en weer kan zwieren, zoals een schommel doet. Bezoekers zullen dus niet overkop gaan.

 

De Klippenschleuder biedt plaats aan 16 personen, die op rijen van acht rug aan rug zullen zitten. De stoelen zijn bevestigd aan twee armen die 360° kunnen ronddraaien, waardoor het bakje gaat schommelen. De draaihoogte zal 12 meter worden.

De opening van deze attractie staat gepland voor deze zomer.

 

Bron en foto: Potts Park