Eifelpark opent 50 meter hoge booster-attractie

Het Duitse pret- en dierenpark Eifelpark zal dit jaar haar bezoekers de hoogte insturen in haar nieuwe attractie. De nieuwigheid zal opnieuw de nodige thrill toevoegen aan het park. Verder zal ook een rustigere attractie geopend worden voor de jongere bezoekers, waarover het park later meer bekendmaakt.

 

Het attractieaanbod van het Duitse Eifelpark zal dit seizoen een stuk spannender worden. Eifelpark kondigde namelijk een nieuwe thrillride aan. De nieuwe attractie wordt een booster, die de naam Platzhirsch zal dragen. Deze attractie, bestaande uit een arm met daaraan twee bakjes, neemt je mee naar een hoogte van 50 meter en draait je rond aan 120 km/u. Wie een ritje wil maken zal tenminste 120cm groot moeten zijn. De nieuwigheid zal geleverd worden door Funtime.

 

Er zal ook een tweede nieuwe attractie geopend worden dit jaar. Bij het hertenverblijf maakt het voormalige uitkijkplatform plaats voor Wildwechsel, een attractie gebouwd door Inno Heeghe. Het lijkt een soort draaimolen te worden met bakjes die uitzwaaien. Meer informatie hierover maakt het park later bekend.

Hoewel niet bevestigd lijkt het om dit type te gaan

 

 

Bron en foto: Eifelpark