Nieuwe tijdelijke attractie in Jardin d’Acclimatation

Het attractieaanbod van het Franse pretpark Le Jardin d’Acclimatation zal ook deze winter twee weken lang uitgebreid worden met de ‘Escape Game’ Mission Inside Game. Het is de tweede keer dat deze tijdelijke attractie neerstrijkt in het park. Er zijn twee parcours terug te vinden in deze attractie. Een staat in het teken van camouflage, de andere staat in het teken van infiltratie.

 

Tijdens de komende Franse schoolvakantieperiode, van 19 februari tot 6 maart, kunnen bezoekers van Jardin d’Acclimatation zich een geheim agent wanen door hun spionagetechnieken te demonstreren en toe te passen in de tijdelijke attractie Mission Inside Game. De missie is alvast een gestolen juweel terugvinden! Hiervoor moeten de bezoekers alle puzzels oplossen en spannende proeven doorstaan.

 

Le Jardin d’Acclimatation is een pretpark dat we terugvinden in hartje Parijs. Bezoekers betalen er een relatief lage toegangsprijs (7 euro), maar je betaalt er extra per attractie die je wilt uitproberen aan de hand van een ticketsysteem (voor 15 tickets betaal je zo’n 45 euro). De escape game kost twee tickets per persoon. Deelnemen aan Mission Inside Game kan ook met de dagkaarten van zo’n 40 euro die het park verkoopt en waarmee je die dag onbeperkt alle attracties kan uitproberen.

 

 

Bron: Jardin d’Acclimatation