Kinderpretpark Beverland in volle opbouw in Maaseik

In het Belgische Maaseik is een gloednieuw kinderpretpark in opbouw. Het gaat om Beverland, dat in handen is van de familie Bevers, die tevens Mega Speelstad in Wechelderzande uitbaten. Onlangs werden op de facebookpagina van het park de eerste beelden gedeeld van de opbouw van de attracties en speeltuigen.

 

De eigenaars van het Belgisch kinderpretpark Mega Speelstad, de familie Bevers, openen binnenkort een tweede kinderpretpark in Maaseik. Dit park zal een oppervlakte van 16.000 vierkante meter hebben en zowel een indoor- als outdoor gedeelte hebben.

Het park wordt gebouwd in een gebouw waar voorheen een indoor schaatsbaan was. Naast speeltoestellen zullen er ook mechanische attracties te vinden zijn.

 

 

Enkele van de attracties worden een draaimolen en een Butterfly-attractie, gebouwd door Sunkid. Verder kunnen kinderen zich uitleven op klimtoestellen in het buitengedeelte en een indoor softplay zone.

Een bezoekje aan dit park is gratis voor baby’s en peuters kleiner dan 85cm, net zoals voor volwassenen. Alle andere kinderen zullen €12 moeten betalen voor een dagje plezier.

 

Bron en foto’s: Beverland