Liseberg toont kamers van nieuw themahotel

Het Zweedse pretpark Liseberg geeft een eerste kijk op het nieuwe themahotel dat men er momenteel aan het bouwen is. Twee kamers zijn al klaar waardoor we nu zicht hebben op welke sfeer de kamers gaan krijgen. Het Liseberg Grand Curiosa Hotel zal normaal begin 2023 openen, reserveren zou kunnen vanaf juni dit jaar.

 

Liseberg, één van de grootste pretparken in Zweden, opent volgend jaar een gloednieuw hotel. Het Liseberg Grand Curiosa Hotel zal openen begin 2023 en zal maar liefst 453 kamers hebben. Twee van die kamers zijn al klaar, waardoor we nu al een beter beeld hebben over welke sfeer er in de kamers en hotel zal heersen. Er zal in het hotel ook een restaurant gebouwd worden, die zal zo’n 790 zitplaatsen aanbieden. Daarnaast komt er ook een vergaderzaal en een fitnessruimte. Het hotel zal worden voorzien van enkele speciale elementen, zo zal er een glijbaan zijn die mensen van de tweede verdieping rechtstreeks naar de lobby van het hotel zal brengen en komt er een ponycarrousel uit 1923 in het restaurant. De bouw van het hotel verloopt goed, zo heeft het gebouw al zijn hoogste punt bereikt.

Liseberg viert in 2023 zijn honderdste verjaardag. Naast het hotel wordt er momenteel ook een gloednieuw waterpark gebouwd dat de naam Oceana zal krijgen. Reserveren voor het hotel zal normaal vanaf juni dit jaar kunnen.

 

 

Bron & foto’s: Liseberg