Familypark stelt nieuwe waterattractie Biberburg officieel voor

Het Oostenrijkse pretpark Familypark was al enkele maanden bezig met de bouw van een nieuwe, grote waterattractie, maar wou daarover verder nog niets vertellen. Onlangs stelde het park de attractie officieel voor. De naam wordt Biberburg en moet meteen ook de grootste waterattractie van Oostenrijk worden.

 

In 2022 mogen bezoekers van het Oostenrijkse Familypark een nieuwe attractie verwelkomen, namelijk Biberburg. De nieuwe attractie wordt momenteel gebouwd op een groot gebied tussen de Edelsteinmine en de Traktorbahn, waar voorheen een kinderboerderij te vinden was.

Biberburg wordt een grote Log Flume gebouwd door Intamin Amusement Rides. De rit zal beginnen met een verticale lift, die je tot een hoogte van 17 meter brengt, waarna je afdaling maakt aan 65 km/u. Voordat je een splash maakt zal je nog even over een camel back gaan, waardoor je een portie airtime krijgt. Het 325 meter lange parcours neemt je langsheen heel wat bevers en leuke taferelen.

De attractie zal aantrekkelijk zijn voor de hele familie. Een ritje maken kan al vanaf een minimumlengte van 100 cm met een begeleider en vanaf 130 cm zonder.

 

Bron en foto: Familypark