ToverlandFanday toe aan 7de editie

De ToverlandFanday is een initiatief van Toverlandfansite.nl in samenwerking met Attractiepark Toverland. Omwille van het jubileumjaar van ToverlandFansite wordt de 7e editie de grootste editie ooit sinds de start van het evenement in 2015. Zo bieden we de mogelijkheid om aan een extra voordelig tarief te overnachten op het Pop-Up Summer Camp van Toverland.

 

We hebben even moeten wachten, maar na twee jaar kan de ToverlandFanday met als gastspreker Bolliger & Mabillard doorgaan zoals gepland. Met de komst van onze externe gastspreker zal Fēnix een belangrijke rol spelen op een bijzondere manier. Daarnaast presenteren we nog heel wat extra’s zoals een presentatie vanuit Toverland, ERT(s), wedstrijd en het belangrijkste onder de fans het beruchte Friet & snackbuffet. Maar daar blijft het niet bij…! Lees zeker verder en ontdek wat er allemaal te gebeuren staat op vrijdag 24 juni & op zaterdag 25 juni 2022.

 

Programma*

Naar jaarlijkse gewoonte kunnen de Fanday VIP’s weer genieten van een mooi gevuld programma. Het programma ziet er als volgt uit:

 

08u00 – 08u30 Ontvangst
 

08u30 – 09u00

 

Welkomstwoord & Groepsfoto

 

09u00 – 10u00

 

ERT Fēnix

 

10u00 – 12u00

 

Presentatie en Q&A Toverland** (Mystique)

 

10u00 – 12u00

 

Presentatie en/of Q&A Bolliger & Mabillard** (The Flaming Feather)

 

12u00 – 13u30

 

Friet & snackbuffet (Magische Medina)

 

13u30 – 18u00

 

Vrij parkbezoek + deelname Fanday wedstrijd

 

 

18u00 – 19u00

 

ERT Troy

 

19u00 – 19u15

 

prijsuitreiking + einde fandag

 

* Let op: Dit is een voorlopig programma, het definitieve ToverlandFanday – programma met de correcte tijden wordt medio juni 2022 bekendgemaakt. Het aantal deelnemers heeft invloed op het verloop van de dag en de tijden.

**Presentaties vinden plaats in 2 groepen met een rotatiesysteem. Presentaties duren 45 a 50 minuten, de overige minuten zijn nodig ter verplaatsing van Mystique naar The Flaming Feather.

 

Gastspreker

Fans van achtbanen en attractieparken zullen dit graag lezen, want de komst van Bolliger & Mabillard naar de ToverlandFanday is best uniek te noemen. Bolliger & Mabillard of kortweg B&M werd in 1988 opgericht en staat sinds de oprichting van het bedrijf erom bekend enkele belangrijke innovaties in de achtbaanwereld gerealiseerd te hebben. In 2015 werd Bolliger & Mabillard iets bekender bij ons toen Efteling de eerste B&M achtbaan van de Benelux opende, namelijk Baron 1898. In 2017 stonden fans letterlijk met de mond open toen Toverland ‘Fēnix’ aankondigde. Deze achtbaan van het type Wing Coaster maakt sinds 2018 deel uit van themawereld Avalon.

Verder kennen we Bolliger & Mabillard ongetwijfeld ook van achtbanen in Duitsland zoals: Black Mamba (Phantasialand), Silver Star (Europa-Park), Flug der Dämonen en Krake (Heide-Park).

 

Gastspreker entertainment Toverland

Hoe worden de Halloween Nights georganiseerd? Of heb je vragen over de parkshows van Toverland en hoe deze tot stand komen? Schrijf ze alvast op want Attractiepark Toverland voorziet een presentatie met de afdeling entertainment van het park.

 

Tarieven

Abonnementhouders €39*
 

Niet-abonnementhouders

 

€58

 

In deze prijs is inbegrepen: parkeren, entree, friet & snackbuffet + drank, ERT (2x), Q&A sessie met Toverland, Q&A sessie met B&M en deelname aan een wedstrijd waar je leuke prijzen kan winnen. Keycords, badges en een pen worden uitgedeeld door de ToverlandFansite bij de start van de dag.

 

*Fans/deelnemers die zich aanmelden met een abonnement zijn verplicht dit mee te brengen naar de Fanday.

 

Aanmelden

Deelnemen aan de ToverlandFanday is enkel mogelijk nadat je bent aangemeld en zodra we de betaling ontvangen hebben. Jezelf aanmelden kan vanaf zondag 1 mei 2022 via ToverlandFansite.nl. (Zodra de deelnemerslimiet bereikt is worden de inschrijvingen stopgezet.)

Nadat je bent ingeschreven volgt er een bevestigingsmail met de betaalinstructies. Zorg er dus voor dat je een geldig mailadres opgeeft! Heb je vijf dagen nadat je bent ingeschreven geen bevestigingsmail ontvangen of heb je vragen, neem dan contact op met info@toverlandfansite.nl.

 

Je deelname aan het evenement is pas definitief wanneer we de betaling hebben ontvangen!

 

 

FEEST! – 10 jaar ToverlandFansite

ToverlandFansite viert feest, want in 2022 is het exact 10 jaar geleden dat de fansite werd opgericht. Dit jubileum laten we niet zomaar voorbijgaan! Samen met tientallen fans gaan we dit uitgebreid vieren op vrijdag 24 juni 2022, een dag voor de ToverlandFanday.

Een extra dag Toverland? Wie wil dat nu niet! We breiden dit jaar de opties om je aan te melden flink uit, zelfs met overnachtingen op de Pop–up Summer Camp van Toverland. En natuurlijk aan een extra voordelig tarief, want naast de ToverlandFanday kan je op vrijdag 24 juni ook genieten van Toverland. Maar… FEEST!? Een jubileum vieren zonder extra’s? Daar doen we niet aan mee! Daarom organiseren we na parksluiting een uitgebreide backstage tour doorheen Toverland en sluiten we de avond af met een borrel en een hapje aan de WunderBar van Toverland. Daarna is er nog een mogelijkheid om met alle fans gezellig bij te babbelen op de Camping van Toverland.

 

Programma

 

 

10u00 – 18u00

Mogelijkheid tot bezoek aan Toverland. (Je bezoek aan

Toverland op vrijdag 24 juni is inbegrepen in je reservering om te overnachten).

 

 

 

18u00 – 19u30

 

Toverland voorziet een rondleiding door het park met algemene informatie over het park en alle attracties. De rondleiding eindigt

met een exclusief kijkje bij Fenix.

 

19u30 – 21u00

Proosten op 10 jaar ToverlandFansite met een welkomstdrankje en enkele hapjes.

 

Tarieven (exclusief deelname ToverlandFanday)**

 

 

2-persoons tent € 110
4-persoons tent  

€ 180

6-persoons tent  

€ 240

 

Deze prijzen omvatten het volgende:  
·       Overnachting in een ToverTent ·       Extra dag toegang tot Toverland op vrijdag 24 juni 2022
 

·       Ontbijt box t.w.v. € 12,50 per persoon

 

 

·       Bedlinnenpakket inbegrepen t.w.v. € 10,00 per persoon

 

·       Reserverings- en schoonmaakkosten

 

 

·       Toeristenbelasting

 

·       Avondactiviteiten na parksluiting

 

·          Parking

 

**Belangrijk! Zowel voor de overnachting als de activiteiten op vrijdagavond is er een deelnemerslimiet van 90 personen! Deze aanbieding is alleen mogelijk met deelname aan de ToverlandFanday en is dus niet afzonderlijk te reserveren.

 

Aanmelden

Reserveren van een ToverTent kan enkel via de ToverlandFansite.nl en is pas definitief wanneer we verschuldigd bedrag in ons bezit hebben. Wanneer wij het verschuldigd bedrag ontvangen hebben en beschikken over alle gegevens zorgen wij voor de praktische afhandeling. Deelnemers blijven op de hoogte via mail.

 

Reserveren om deel te nemen aan de ToverlandFansite Fan Night kan vanaf zaterdag 19 maart 2022!

 

Wanneer je jezelf inschrijft voor dit evenement ga je automatisch akkoord met het huisreglement van Toverland & ToverlandFansite.

Heb je vragen? Aarzel dan niet en neem contact met ons op info@toverlandfansite.nl,