Pairi Daiza Resort bekroond als Best New Hotel Concept 2022

De hotelkamers in The Land of the Cold in Pairi Daiza zijn zonet bekroond met de titel “Best New Hotel Concept” tijdens de New Hotel Awards in Antwerpen. In The Land of the Cold kunnen bezoekers overnachten neus aan neus met tijgers, of onder water met walrussen, ijsberen en pinguins.

 

Een vakjury van horeca-professionals uit Nederland en België heeft maandagavond de New Hotel Awards uitgereikt. Alle finalisten waren hotels die het aandurfden om hun deuren te openen sinds de start van de coronacrisis in juni 2020.

Het Pairi Daiza Resort heeft deze professionals uit de hotelwereld overtuigd. The Land of the Cold haalde het van de andere Belgische en Nederlandse finalisten in de categorie “Best New Hotel Concept”.

Sinds de opening van The Land of the Cold in juni 2020 en hebben ontelbare liefhebbers van schoonheid en natuur al genoten van onze accommodaties midden in het park. Daarbovenop komt nu de gewaardeerde erkenning van specialisten met decennia ervaring in deze sector.

 

Jean-Michel Teerlinck, jurylid van de New Hotel Awards: “Een bezoek aan het Pairi Daiza Resort is helemaal af. Met oog voor elk authentiek detail en uitzonderlijk respect voor de dieren beleven bezoekers er een immersieve ervaring als geen ander.

De luxueus afgewerkte kamers en de exclusieve toegang tot het park buiten de openingsuren, geven bezoekers een extra reden om Pairi Daiza te bezoeken tijdens alle seizoenen, met of zonder kinderen.

We kijken reikhalzend uit naar de nieuwe verblijven die het Pairi Daiza Resort in de toekomst zal onthullen. De pas geopende wellnessruimte en het gastronomische restaurant le Mökki zijn nu al mooie extraatjes.”

 

24 uur op 24

Het Pairi Daiza Resort telt 100 kamers in het hart van Pairi Daiza, vlak bij de dieren. De kamers zijn verspreid over The Land of the Cold – een reis naar de uiterste polen van de aarde – en The Last Frontier – geïnspireerd door de Canadese provincie British Columbia. Wie in het Pairi Daiza Resort verblijft kan 24 uur per dag genieten van het gezelschap van de dieren in deze twee werelden.

Bovendien krijgen overnachters ook een uur vroeger dan dagbezoekers toegang tot het hele park. Zo kunnen ze exclusief genieten van een reeks dagelijkse afspraken met de bekendste dieren van het park, zoals reuzenpanda Hao Hao met haar tweeling Bao Di en Bao Mei.

Er is nog plaats in het Pairi Daiza Resort verspreid over het hele seizoen, dat onafgebroken loopt tot na Nieuwjaar 2023: https://resort.pairidaiza.eu