Dennlys Parc opent dit jaar nieuwe logflume voor kinderen

Het Franse pretpark Dennlys Parc is momenteel bezig met de bouw van een nieuwe logflume. De logflume zal een kleiner model zijn gericht op kinderen. Soquet, een Franse fabrikant van attracties is de bouwer.

 

Dennlys Parc, een bescheiden pretpark in het noorden van Frankrijk, is bezig met de bouw van een logflume. Een logflume is een wildwaterbaan met boomstammen die je in heel wat pretparken terugvindt. De logflume die in Dennlys Parc wordt gebouwd zal een mini variant zijn, die zich richt op kinderen.

 

Soquet is de fabrikant van de logflume. Deze Franse attractie fabrikant is de bouwer van heel wat attracties en achtbanen in Frankrijk. Het decor zal dan weer gemaakt worden door de gerenommeerde decorbouwer Universal Rocks. Zij hebben ondertussen themagebieden in parken zoals Europa-Park, Phantasialand en Energylandia op hun portfolio staan.

Bron & foto: Dennlys Parc