Foto’s: Ravensburger Spieleland – augustus 2021

Jonathan, Jos en Lennert trokken op hun Europese toer door 11 verschillende landen. Ook Duitsland mocht niet op de planning ontbreken. Een hele hoop pretparken en rodelbanen werden bezocht en ook vandaag delen we graag enkele foto’s van hun avontuur.

 

Ravensburger Spieleland is een pretpark in Meckenbeuren in de Duitse deelstaat Baden-Württemberg gelegen midden tussen de hopranken. Het pretpark staat volledig in het teken van de gezelschapsspelen, puzzels en boeken van Ravensburger. Het park kwam op de radar van de achtbaanfans in 2021 toen het haar eerste achtbaan opende met GraviTrax, de allereerste achtbaan in Europa met Hamster Wheel karretjes. Het betreft een Big Air Coaster van de Italiaanse fabrikant SBF Visa Group. Verder staat hier nog een BobKart van Wiegand, een rapid river met draaikolk, bootvaart, uitkijktoren, waterglijbanen, Jet Ski’s, tractorrondritje, treintje, botsauto’s, brandweerwagen, glijbanen en natuurlijk nog een doolhof in het teken van Labyrinth.