Cavallino Matto kondigt waterattractie Pirati aan als grote nieuwigheid van 2022

Het Italiaanse pretpark Cavallino Matto zal dit jaar uitpakken met een nieuwe waterattractie, gecombineerd met een darkride. Pirati, zoals deze zal heten, zal aangekleed worden als een groot piratenfort.

 

Het Italiaanse pretpark Cavallino Matto, gelegen in Toscane, hield haar trouwe fans al een tijdje in spanning. Via hun sociale mediakanalen gaven ze hints over een nieuwigheid die dit jaar zou openen. Onlangs werd Pirati bekendgemaakt.

Pirati moet een bijzondere attractie worden. Enerzijds is het een Rafting-attractie, gebouwd door ABC Rides, anderzijds wordt er een stuk darkride aan toegevoegd. De rit begint met de darkride binnenin het fort, waarbij je met pistolen op doelen zal kunnen schieten. Daarna ga je via een verticale lift omhoog om dan via een bochtig parcours omlaag te glijden.

 

Bron en foto: Cavallino Matto